thai.maprao.dk

Velkommen

 

Velkommen til thai.maprao.dk! Vi tilbyder en række gratis og betalte værktøjer for danskere interesserede i sproget thai. Dette inkluderer en GRATIS, online Thai ordliste med over 35.000 ord, der enten kan bruges direkte her fra siden, eller som app. Vores Thai ordliste er også kendt som en populær hjælp til thailændere, der vil lære dansk. Udover ordlisten tilbyder vi to medlemskaber og en Thai parlør. Sidstnævnte er tilgængelig både som hæfte og som app.


Thai ordliste
GRATIS app


Med lydskrift!

Thai-dansk / dansk-thai ordliste med lydskrift og mere end 35.000 forskellige danske ord, et tilsvarende antal thailandske ord, og kontinuerligt voksende med dine opslag.

De danske ord er angivet, og kan søges, i alle bøjningsformer, hvilket er en medvirkende årsag til ordlistens popularitet hos thailændere, der skal lære dansk.

Enkelte ord for særlige begreber og genstande, der kun vanskeligt kan oversættes, er illustreret med fotos. Prøv f.eks. at slå klejner op, eller hvad med det thailandske ord หิ้งพระ ...

Som seneste forbedring er det nu muligt at søge på rigtigt mange emojis. Det er sjovt!😃
Thai parlør
App til kun 49,00 kr.


Med lydskrift og audio!

Dansk-thai rejseparlør med mere end 1.100 nyttige ord og vendinger, som vises på dansk efterfulgt af den thailandske oversættelse med lydskrift og selvfølgelig med thai skrift, så thailænderne kan læse med.

Herudover er mere end 900 ord og vendinger forsynet med audio, hvor man kan høre udtalen fra en indfødt thailænder!

Tag parløren med på stranden, på markedet eller i restauranten og brug den sammen med thailænderne, hvor som helst, når som helst.Sølvmedlem
GRATIS


Varighed: Løbende.

  • Thai skrift: En oversigt over det thailandske skriftsystem.
  • Thailand på dansk: En omfattende bibliografi med dansksproget materiale om Thailand.
  • Lejlighedsvise nyhedsbreve med tips om thai og seneste tilbud fra thai.maprao.dk.

Guldmedlem
99,00 kr.


Varighed: 3 måneder.

  • Samme som Sølvmedlemskab
    +
  • Online thai parlør: Mere end 1.000 nyttige ord og vendinger med lyd, inddelt efter emner.
  • Thai galgespil: Træn thailandske ord på den sjove måde.