maprao.dk

BETINGELSER

 

Aktiviteterne under domænet maprao.dk, inklusiv alle co-domæner, (herefter omtalt som vores netsider) ejes og drives af firmaet

maprao.dk
CVR-nr.: DK 35 72 14 28
Stendyssevej 3
Tolnekirkeby
DK-9870 Sindal

Når du benytter vores netsider eller handler hos os i form af køb af materialer, abonnement, medlemskab eller annoncering, bekræfter du, at du er bekendt med og accepterer nedenstående betingelser:

Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale på vores netsider er fremlagt i overensstemmelse med vores bedste viden. Vi tager forbehold for fejl og mangler, og al brug af materialet sker helt på eget ansvar. Det samme gælder alt materiale, der på anden vis stilles til rådighed for vore kunder eller offentligheden gennem konsulentvirksomhed eller udgivelse, trykt eller elektronisk.

Vi er afhængige af tredjepart, dels i forhold til databehandling og dels ved betalinger. Vi benytter firmaet Internet123 til hosting af vores netsider, og firmaet Stripe til sikker betaling. Der er tale om velrenommerede firmaer på hvert deres felt, men vi fraskriver os ansvaret for den del af databehandling og betaling, der håndteres af disse firmaer og dermed er udenfor vores kontrol.

Ophavsret

Vi forbeholder os ophavsretten til alt materiale på vores netsider, såvel som alt andet materiale produceret eller udgivet af maprao.dk, trykt eller elektronisk. Gengivelse eller reproducering af materialet uden forudgående skriftlig aftale er ikke tilladt og vil blive retsforfulgt ifølge gældende lov. Gengivelse af kortere citater med tydelig kildeangivelse og link er tilladt i mindre omfang uden forudgående tilladelse.

Persondata

For at kunne handle, annoncere, have abonnement eller medlemskab hos maprao.dk, skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, email og telefonnummer. Disse data bliver gemt i 5 år med oplysninger om, hvilke materialer og ydelser du har købt, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet abonnement eller medlemskab, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til maprao.dk via ovenstående kontaktdetaljer.

Abonnement og medlemskab

Betalte abonnementer og medlemskaber udløber automatisk ved udgangen af den periode, der er betalt for, hvorefter de eventuelt automatisk overgår til henholdsvis gratis abonnementer eller gratis medlemskaber.

Som abonnent og medlem, betalt eller gratis, accepterer du at modtage lejlighedsvise nyhedsbreve fra maprao.dk.

Betalte abonnementer og medlemskaber kan ikke opsiges i den betalte periode.

Gratis abonnementer og medlemskaber kan til enhver tid opsiges.

Annoncering

Enhver annonce vises på alle netsider under det co-domæne, hvortil annoncen er købt.

Vi forbeholder os ret til uden begrundelse at afvise annoncer.

Annonceringen ophører automatisk ved udløbet af annonceringsperioden.

Inden udløbet af annonceringsperioden kan annoncøren til enhver tid opsige annonceringen. Der vil i dette tilfælde ikke forekomme refusion. Vi forbeholder os tilsvarende retten til, til enhver tid, at fjerne en annonce uden refusion, hvis indholdet på annoncens link ikke længere svarer til det oprindeligt accepterede, eller hvis annoncør har gebærdet sig på en måde, der skønnes at skade vores omdømme.

Annonce og link kan, efter gensidig overenskomst og indenfor rimelighedens grænser, frit skiftes i annonceringsperioden.

Annoncering giver absolut ingen indflydelse på indholdet af vores netsider, ej heller hvem der ellers kan annoncere hos os.

Priser og betaling

Priser er inklusiv MOMS, med mindre andet er angivet.

Priser er angivet i enten danske kroner (kr.) eller euro (€) og der betales i den angivne valuta.

Vi har faste priser for alle og individuel rabat er ikke mulig. Vi forbeholder os dog retten til, til en hver tid, at ændre priserne i forhold til efterspørgslen. Dette har naturligvis ikke betydning for allerede købte materialer eller ydelser. De nyeste og gældende priser vil altid været offentligt tilgængelige på den relevante side.

Der betales forud ved online betaling eller med bankoverførsel i henhold til tilsendt faktura.

Ved online betaling trækkes købesummen med det samme og købet er en realitet.

Levering

Annoncering og konsulentvirksomhed påbegyndes efter betaling på det aftalte tidspunkt. Abonnementer og medlemskaber igangsættes normalt 1-2 hverdage efter modtaget betaling. Elektroniske materialer leveres med email 1-3 hverdage efter modtaget betaling. Fysiske materialer pakkes og afsendes fra Danmark 1-2 hverdage efter modtaget betaling, herefter følger så postvæsenets normale leveringstid.

Fortrydelse, returnering og refussion

Du kan ikke fortryde køb af materialer eller ydelser hos maprao.dk. Der er således heller ikke tale om returnering eller refussion.

Vi er dog altid modtagelige for ris og ros. Har du ris, fortæl det til os. Har du ros, fortæl det til dine venner. Vi skal leve af din tilfredshed med vore materialer og ydelser.